Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy oplaca sie kupic ps 4 czy xbox 360

MałaAmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie czy sie oplaca ja garam w gry bardziej anime czyli np narutoo itp kture sie bardziej oplaca i jakie gry znacie takie bardziej anime chodzi mi gry na xbox 360 i ps4  np postacie z anime jakieś taneczne lub cos xD

Opublikowano

Na xboxie dużo typowych japońskich gier nie ma bo to bardziej amerykańska konsola xD Na ps4 jest ogólnie mało gier a o anime możesz prawie zapomnieć. Jak bym miał wybierać między tymi dwoma to bym wybrał 360 bo na pewno coś dla ciebie się znajdzie. Ogólnie na PS3 jest dużo gier tego typu ;)

Opublikowano

Do takich gier to X360, bo na PS'a nie wychodzą takie gry, a jak tak to rzadko, po drugie jest znacznie drożej, po 3 troszkę tego jest na X'a :D

Opublikowano

Jeżeli chodzi o takie gry to na X360, bo na PS4 nie wychodzą takie, oraz na PS4 jest mniej ogólnie mniej gier.
I PS4 jest droższe od X36, więc na twoim miejscu wybrałbym X360.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Jeśli chodzi o anime to najbardziej PS3.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

W przyszłym roku ps4 dostaje 'parę' exów, cena konsoli do tego czasu spadnie więc można by się wstrzymać z zakupem. Co do xboxa to jest tego trochę, i konsole dostaniesz za 3-4stówy<zestaw> i zawsze możesz kupić przerobioną i grać sobie na piratach(na multi) ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...